Spēle 26. decembrī HS Rīga- Specklase Rīga 97.

Visiem zināms, ka spēcīgs pretinieks, esam kaujinieciski noskaņojušies. Kā vienmēr pirms spēlēm pieci apļi iesildīšanās, mazliet izstaipamies un varam iet uz ģērbtuvēm gatavoties spēlei.

Pēc 30. minūtēm esam gatavi un treneris ienāk ģērbtuvē, kā vienmēr mūs uzmundrina un noskaņo spēlei. Uz ledus jau SK (97. specklase) iesildās un mēs arī sākam iekustināt muskuļus. Pēc 5 minūtēm uz ledus uznāk tiesnesis Arvīds ar savu palīgu. Noskan svilpe un ripas tiek grabinātas iekšā ripu kastē, treneris vēl dod pēdējos norādijumus un spēle var sākties.

Man pirmais periods iesākās ne pārāk labi. Pirmajā maiņā pēc otra aizsarga kļūdas, pret mani izskrien divi uzbrucēji un gols. Pēc tam jau sāku mazliet pārliecinātāk spēlēt, bet bāāc! Vēl vieni zaudēti vārti. Pirmais periods beidzās 0:4.

Otrajā periodā treneris teica, ka dalīšu spēlēs laiku ar otru aizsargu, vienu reizi viņš, vienu es. Maiņa sākās labi, bet jau uz beigām pagurstam un diemžēl ielaižam vārtus. Par nelaimi visas maiņas pēc kārtas zaudēja 11 vārtus. Otrais periods beidzās 2:15

Trešais periods, var teikt neko neizšķīra, jo SK 1oo% bija uzvarējuši. Man sanāca daži labi momenti, bet neko lielu, tas nedeva. Pēdājās četrās minūtes mums bija divi vairākumi, kad bijām 5:3, bet vārtus neguvām.

Tāpēc spēles beigu rezultāts bija graujošs 3:16. Mans lietderības koeficents -7.

Komentēt